Updates

Fito 300 MB Internet në çdo pije Coca-Cola

Kur blini një shishe Coca Cola përfitoni menjëherë 300 MB Internet të vlefshme për 3 ditë.

Mjafton të kontrolloni kodin e saktë alfanumerik me 6 karaktere të gjetur nën tapë për shishet plastike 0.5L, nën etiketë për shishet e qelqit 0.25L dhe nën hapë...

Read More

Testimonials

a year ago
The best bar in Tirana. The best snack. The best cocktails. The best service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Men W
a year ago
Good service i like it, it's feels like home
- Bleri. B
a year ago
(Translated by Google) Impressive !! All super cure in detail! I advise everyone, to attend, they will remain super satisfied !! 😊 (Original) Mbreslenes!! Gjithcka super e kuruar ne detaj! Ja keshilloj te gjitheve , ta frekuentojne , do mbeten super te kenaqur!!😊
- Julian B

You're welcome!


Contact Us

Contact

Call now
  • 069 700 5444

Address

Get directions
Rruga Mustafa Matohiti, Pallati 7, Hyrja 2, Kati 1
Tirana 1010
Albania

Business Hours

Mon:7:00 AM – 2:00 AM
Tue:7:00 AM – 2:00 AM
Wed:7:00 AM – 2:00 AM
Thu:7:00 AM – 2:00 AM
Fri:7:00 AM – 2:00 AM
Sat:7:00 AM – 2:00 AM
Sun:7:00 AM – 2:00 AM
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.